Pasta 'Gricia'

Pasta 'Gricia'

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Pasta 'Gricia'

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g
    • zout en peper naar smaak
    • 400 g spaghetti
    • 2 el olijfolie
    • 100 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de pasta goed uitlekken. Snijd de bacon in dunne reepjes.
  2. Verhit de olijfolie en bak hierin de baconreepjes knapperig. Meng de hete spaghetti met de knapperige bacon en de helft van de pecorinokaas. Voeg peper en zout naar smaak toe en wacht heel even tot de kaas begint te smelten.

  3. Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden. Strooi de rest van de kaas erover. Besprenkel eventueel met een beetje olie.

Misschien vind je dit ook wel lekker!