Pasta met asperges en cherrytomaatjes

Pasta met asperges en cherrytomaatjes

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Pasta met asperges en cherrytomaatjes

Ingrediënten voor 3 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g witte asperges
    • 250 g groene asperges
    • 5 cherrytomaatjes
    • 250 g (bijvoorbeeld farfalle)
    • 2 el Blue Band Iedere Dag
    • 1 mespuntje suiker
    • 1 pakje Knorr Saus voor Asperges
    • basilicum (ca. 10 blaadjes)
    • 1 mespuntje witte peper
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Schil de asperges, snijd de onderste stugge stukjes (ca. 2-3 cm) eraf en snijd ze in stukjes van 4 cm. Was de cherrytomaten en snijd ze in vieren.
  3. Verwarm de margarine in een koekenpan. Voeg de witte asperges toe en stoof ze al omscheppend 5 minuten op een laag vuur. Voeg de groene asperges toe en verwarm alles nog 5 minuten of totdat de asperges zacht zijn. Breng ze op smaak met peper en suiker.

  4. Laat de pasta goed uitlekken en voeg de saus voor asperges toe aan de warme pasta.
  5. Verdeel de pasta, de asperges, de cherrytomaten over warme borden en garneer met de basilicum.
Bron: Knorr