Pasta met gegrilde kip, sperziebonen en basilicum

Pasta met gegrilde kip, sperziebonen en basilicum

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Pasta met gegrilde kip, sperziebonen en basilicum

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g sperziebonen (diepvries of vers)
    • 3 kipfilets (gegrild)
    • 2 takjes
    • 350 g Bertolli Pasta Penne Rigate
    • 1 pot Bertolli Pastasaus Pecorinokaas & Knoflook
    • 1 rode ui
    • 1 el Bertolli pesto alla genovese
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de sperziebonen gedurende 3 minuten in kokend water. Giet ze af en zet opzij. 

  2. Pel en snipper de rode ui en snijd de kipfilet in blokjes.

  3. Verwarm de pastasaus in een hoge pan. Schep de kipfilet, de rode ui en de sperziebonen erdoor en laat dit mengsel 7 minuten zachtjes pruttelen.

  4. Hak ondertussen de peterselie fijn en roer deze als laatste met de pesto door de saus. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

Verrukkelijke pasta met gegrilde kip, sperziebonen en basilicum. Bertolli Pasta Penne Rigate, Bertolli Pesto alla Genovese en Bertolli Pastasaus Pecorinokaas & Knoflook. Een heerlijke pastasaus met Pecorinokaas, zongerijpte tomaten en knoflook. Maak dit pastagerecht uit de Italiaanse keuken nu eenvoudig zelf in slechts een half uurtje tijd.

Misschien vind je dit ook wel lekker!