Pasta met gerookte zalm

Pasta met gerookte zalm

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Pasta met gerookte zalm

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 200 ml
    • 1 prei
    • 1 handje bieslook
    • 1 groente bouillonblokje
    • 250 g pasta penne (Bertolli)
    • 100 g
    • 200 g gerookte zalm
    • 250 g champignons
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (heteluchtoven op 200°C). Los het bouillonblokje op in een halve liter heet water. Was de prei en snijd deze in ringen. Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in stukjes. Snijd de zalm in reepjes.

  2. Doe de ongekookte pasta in de ovenschaal. Verdeel de prei, champignons en zalm erover. 

  3. Meng de kookroom door de bouillon met een klopper en vul de saus aan met heet water tot 750 ml. Giet de saus over de groente en pasta. Zorg dat alle pasta met saus bedekt is. 

  4. Bestrooi de schotel met kaas en laat het gerecht in 40-45 minuten gaar worden in het midden van de oven. Bestrooi het gerecht voor serveren met fijngehakte bieslook.

Misschien vind je dit ook wel lekker!