Pasta met groene asperges, gerookte kip, citroen en botersaus

Pasta met groene asperges, gerookte kip, citroen en botersaus

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Pasta met groene asperges, gerookte kip, citroen en botersaus

Ingrediënten voor 4 personen
    • 300 g gerookte kipfilet
    • 1 citroen
    • 700 g groene asperges
    • 100 g Blue Band Finesse voor Koken (Light)
    • 300 g fusilli pasta
    • 1 zakje Knorr Botersaus voor Asperges
Minder dan 30 minuten

  1. Schil zo nodig de asperges, snijd het stugge onderste stukje eraf en snijd de asperges in stukjes van 4 cm. Kook de asperges 3 minuten in ruim kokend water en giet ze af. 

  2. Snijd intussen de kipfilet in kleine stukjes. Rasp de schil van de schoongeboende citroen. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af.

  3. Bereid de botersaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd de saus warm. Voeg de asperges en de kip aan de saus toe en warm goed door.

  4. Schep de saus met de kookroom door de pasta en voeg de citroenrasp toe. Serveer direct.

Pasta recept met kip en groene asperges. Met deze pasta met gerookte kip, asperges en een botersaus zet je snel een smakelijke maaltijd op tafel. Een verrukkelijk pasta gerecht met de volle rijke smaak van gerookte kip en citroen.

Bron: Knorr