Pasta met groene asperges

Pasta met groene asperges

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Pasta met groene asperges

Ingrediënten voor 4 personen
    • 3 teentjes knoflook
    • 350 g groene asperges
    • 2 Knorr Bouillonketeltjes (Groenten)
    • 300 g fettuccine pasta
    • 400 g tomatenblokjes in blik
    • 200 g verse spinazie
    • 200 g diepvries tuinerwten
    • 100 g feta
Minder dan 30 minuten

  1. Breek het onderste stugge stukje (ca. 3 cm) van de asperges en schil zo nodig het onderste gedeelte van de asperges. Snijd de asperges in stukjes. Pel en snijd de knoflook in plakjes. 

  2. Roer de inhoud van het bouillonketeltje door 500 ml water.

  3. Voeg de fettucine en de tomatenblokjes toe en breng alles aan de kook. Kook de pasta, zonder deksel op de pan, 8 minuten en roer tijdens het koken enkele malen om.

  4. Voeg de spinazie, tuinerwten en groene asperges toe en kook nog 3 minuten.

  5. Verdeel de pasta over 4 borden en maak het gerecht af met stukjes feta.

Pasta recept met groene asperges. Pasta gekookt in een Knorr tomatenbouillon en heerlijke frisgroene asperges. Met zo’n gerecht zet je de lente op tafel en maak je iedereen blij.

Bron: Knorr