Pasta met groene kool & worstjes

Pasta met groene kool & worstjes

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Pasta met groene kool & worstjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 tenen knoflook
    • 600 g panklare groene kool
    • 300 g pasta naar keuze
    • 3 el olijfolie
    • 1 blikje tomatenpuree
    • 8 runderchipolataworstjes
    • 1 (rode) ui (gesnipperd)
    • 2 tl oregano
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen beetgaar.
  2. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de worstjes in 10 minuten bruin en gaar.

  3. Verhit in een hapjespan de laatste eetlepel olijfolie. Fruit de ui met de knoflook. Voeg de kool in porties toe en bak 3-4 minuten mee.

  4. Schep er de tomatenpuree met 150 ml water door en verwarm nog 1-2 minuten. Breng op smaak met de oregano, zout en peper.

  5. Giet de pasta af en schep door de kool.
  6. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en serveer met de chipolataworstjes en bestrooi met Parmezaanse kaas.