Pasta met groentesaus

Pasta met groentesaus

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Pasta met groentesaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • stuk Parmezaanse kaas
    • handje rucola
    • scheutje extra vierge-olijfolie
    • 1/3 van het basisrecept ratatouille (overgebleven groenten, koud of warm)
    • 400 g tagliatelle
    • bosje platte peterselie (grof gesneden)
    • bosje basilicum (kleiner gescheurd)
    • versgemalen peper en zout
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Dit is een vervolgrecept. Gebruik voor het maken van deze soep dit basisrecept voor ratatouille.

  2. Kook de tagliatelle beetgaar, laat uitlekken en schud om met een theelepel olie.

  3. Verwarm intussen de ratatouille al roerend op laag vuur. Pureer de groenten met de staafmixer tot een fijne maar dikke saus en breng deze eventueel nog op smaak met een snufje peper en zout.

  4. Schep de pasta op verwarmde borden en verdeel de saus erover. Bestrooi het gerecht met wat peper en garneer met de groene kruiden en rucola. Druppel wat olie rondom en schaaf er de kaas boven.

Misschien vind je dit ook wel lekker!