Pasta met hüttenkäse, zalm en broccoli

Pasta met hüttenkäse, zalm en broccoli

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Pasta met hüttenkäse, zalm en broccoli

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • snufje zout en peper
    • 4 takjes
    • 1 scheutje olijfolie
    • 400 g hüttenkäse
    • 400 g verse zalm
    • 250 g kastanjechampignons
    • 400 g volkoren penne pasta
    • 250 g broccoli
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de penne volgens bereidingswijze op de verpakking gaar en zet ook een pan met water en zout op om de broccoli te koken. 

  2. Hak de peterselie. Snij de champignons in kwarten en snij de broccoli in kleine roosjes. Snij de zalm in 2 cm blokjes. 

  3. Bak de champignons in wat olie bruin en bestrooi met zout en peper. Kook de broccoliroosjes in ca. 4 minuten kokend water net gaar en giet af. 

  4. Bak de zalmblokjes in wat olie in enkele minuten rondom bruin. Giet de pasta af en schep de champignons, broccoli en hüttenkäse erdoor. 

  5. Breng op smaak met zout en peper en schep als laatste de gebakken zalm erdoor.

Misschien vind je dit ook wel lekker!