Pasta met kip en champignons

Pasta met kip en champignons

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Pasta met kip en champignons

Ingrediënten voor 4 personen
    • 500 g tagliatelle
    • 1 rode paprika
    • 1 ui
    • 2 teentjes
    • 0.5 bosje peterselie
    • 250 ml
    • 100 g
    • 1 blokje groentebouillon
    • olijfolie
    • peper en zout
    • 400 g kipfilets
    • 500 g champignons
Minder dan 30 minuten

  1. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

  2. Pel de knoflook en de ui en snipper fijn. Maak de paprika schoon en snijd in fijne blokjes. Snijd de kip in blokjes van 3 bij 3 cm.

  3. Zet een pan met olijfolie op het vuur en bak de ui en knoflook glazig. Voeg de paprika toe en daarna de kipblokjes. Bak alles in 10 minuten goudbruin en gaar, roer regelmatig om.

  4. Maak de champignons schoon en snijd ze in partjes, voeg toe. Laat even meebakken, voeg dan de room toe en verkruimel het bouillonblokje erover.

  5. Spoel de peterselie en snipper fijn. Serveer de pasta met de champignonsaus en serveer er de Parmezaanse kaas bij, bestrooi met peterselie.

  6. Dit gerecht bevat 498 kcal p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!