Pasta met pesto en zalm

Pasta met pesto en zalm

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Pasta met pesto en zalm

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g Bertolli Pasta Penne Rigate
    • 4 el Bertolli pesto alla genovese
    • peper en zout
    • 250 g sperziebonen (diepvries of vers)
    • 300 g verse zalmfilet
    • 50 g Parmezaanse kaas
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de zalmfilet in blokjes en rasp de Parmezaanse kaas. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Meng in een wok 1 eetlepel pesto met 2 dl van het kookvocht van de pasta. Schep de sperziebonen erdoor en breng het aan de kook. Smoor de boontjes in ca. 6 - 8 minuten beetgaar.
  3. Schep de blokjes zalm erdoor en warm ze ongeveer 2 minuten mee.
  4. Laat de pasta even in een vergiet uitlekken en meng het dan met het bonenmengsel. Breng het gerecht op smaak met nog 2 - 3 eetlepels pesto en zout en peper naar smaak.
  5. Schep de pasta in vier diepe borden en strooi de Parmezaanse kaas erover.

Misschien vind je dit ook wel lekker!