Pasta met zalmfilet en dille

Pasta met zalmfilet en dille

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Pasta met zalmfilet en dille

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g zalmfilets
    • 250 ml (Blue Band finesse voor koken)
    • 3 el
    • 400 g
    • zout en peper naar smaak
    • 100 ml
    • 1 el olijfolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking met wat zout beetgaar.

  2. Verwarm ondertussen een beetje olijfolie in een sauspan en fruit hierin de knoflook.
  3. Voeg 2 eetlepels dille, room en wijn toe en laat op een laag vuur zachtjes pruttelen totdat de meeste alcohol is verdampt. I.p.v. wijn kan ook citroensap gebruikt worden om de saus op smaak te brengen. 

  4. Breng de saus verder op smaak met wat zout en versgemalen peper.

  5. Giet de pasta af en doe het terug in de pan. Roer een klein scheutje olijfolie door de pasta. Voeg daarna de saus en de zalm toe en schep alles goed door elkaar.

  6. Verdeel de pasta over 4 borden en maak het geheel af met wat dille.

Misschien vind je dit ook wel lekker!