Pasta met zongedroogde tomaten en garnalen

Pasta met zongedroogde tomaten en garnalen

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Pasta met zongedroogde tomaten en garnalen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g
    • 1 citroen
    • 2 knoflooktenen
    • 75 g rucola
    • 10 zongedroogde tomaten
    • 1 rode peper
    • 400 g garnalen
    • 75 g Parmezaanse kaas
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. 

  2. Doe ondertussen de zongedroogde tomaten, knoflook en rode peper in een blender en meng tot een glad geheel. Heb je geen blender, snijd de ingrediënten dan fijn.

  3. Verhit in een grote bakpan 4 eetlepels olijfolie en bak de garnalen in 3 minuten gaar. 

  4. Voeg hierna het zongedroogde tomatenmengsel, sap van 1 citroen en spaghetti toe. Breng op smaak met peper en zout. Meng als laatste de rucola er kort doorheen.

  5. Verdeel de tagliatelle over vier borden. Garneer met parmezaanse kaas.

Misschien vind je dit ook wel lekker!