Pasta uit Napels

Pasta uit Napels

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Pasta uit Napels

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui
    • 450 g Bertolli Pasta Tagliatelle
    • 1 zak Bertolli Pastasaus Kruidig
    • 1 kleine winterpeen
    • 3 stengels bleekselderij
    • 250 g
    • 200 g Italiaanse worstjes
    • 1 el Bertolli vloeibaar voor koken, bakken en roerbakken
    • 1 bosje verse basilicum
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 

  2. Pel en snipper de ui, snijd de wortel in blokjes en hak de bleekselderij in kleine stukjes. Haal de blaadjes basilicum van de stelen en hak ze grof.

  3. Kruid het gehakt met peper en zout. Draai er kleine balletjes van met een doorsnede van 2,5 cm. Snijd de Italiaanse worst in stukken.
  4. Verwarm de vloeibare margarine in een hapjespan en bak hierin de gehaktballetjes in ongeveer 5 minuten goudbruin. Bak de stukjes worst 3 minuten mee.

  5. Voeg vervolgens de ui, wortel en bleekselderij toe en bak het mengsel enkele minuten op hoog vuur. Schenk de pastasaus erbij, draai het vuur lager en laat het gerecht zo 10 minuten zachtjes pruttelen.

  6. Schep vlak voor het opdienen de gehakte basilicum door de saus. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erop.

Italiaanse pasta uit Napels met winterpeen, bleekselderij, rundergehakt, Italiaanse worst, verse basilicum, Bertolli Pasta Tagliatelle, Bertolli Pastasaus Kruidig en natuurlijk Bertolli Koken, Bakken en Roerbakken. Maak dit pastagerecht uit de Italiaanse keuken voor 4 personen in slechts 30 minuten tijd!

Misschien vind je dit ook wel lekker!