Pastasalade met mais

Pastasalade met mais

Een recept van Foodbloggers Lekker & Simpel
Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Pastasalade met mais

Ingrediënten voor 4 personen
  • ingrediënten

    • 300 g (bijvoorbeeld fusili)
    • 250 g
    • 1 bakje cherrytomaatjes
    • 1 ui (of 3 bosuitjes)
    • 12 plakjes
    • zout en peper
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak. Giet de pasta af als deze beetgaar is en spoel af met koud water.
  2. Zorg dat de pasta nog lauwwarm is. Voeg hier de roomkaas aan toe en meng alles goed door elkaar. Omdat de pasta nog een beetje lauwwarm is zal de roomkaas makkelijker smelten.
  3. Snijd de cherrytomaatjes in vieren en voeg toe aan je pasta. Snipper je ui zo fijn mogelijk, gebruik je bosuitjes dan snijd je deze in kleine ringetjes. Voeg ook de ui en de maïs toe aan de pasta.
  4. Bak de bacon lekker knapperig in een droge koekenpan en doe deze in kleine stukjes bij je pasta. Voeg zout en peper toe naar smaak en roer de pastasalade met mais lekker goed door. Eet smakelijk!

Misschien vind je dit ook wel lekker!