Pastasalade met sla, tomaat, pijnboompitten en salami

Pastasalade met sla, tomaat, pijnboompitten en salami

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Pastasalade met sla, tomaat, pijnboompitten en salami

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g pasta (spirellipasta)
    • 250 g
    • 100 g gemengde salade (met rucola)
    • 250 g roma tomaten
    • 50 g pijnboompitten
    • 6 el Calvé Olijfolie Oregano
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel na met koud water. 

  2. Was de sla en laat uitlekken in een vergiet. Snijd de salami in blokjes en halveer de tomaatjes.

  3. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin.
  4. Meng alle ingrediënten in een schaal en breng op smaak met de dressing.

Heerlijke pastasalade met sla, tomaat, pijnboompitten, salami en natuurlijk Calvé Olijfolie Oregano. Deze maaltijdsalade met koude pasta is erg lekker met wat Parmezaanse kaas.

Bron: Calvé