Pastaschotel met gehakt en courgette

Pastaschotel met gehakt en courgette

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Pastaschotel met gehakt en courgette

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 150 ml
    • 350 g
    • 1 courgette
    • 1 aubergine
    • 300 g penne
    • 1 bol mozzarella
    • 1 teen knoflook
    • 1 zakje Knorr mix voor macaroni
    • 1 el vloeibare margarine
    • 100 g geraspte (Parmezaanse) kaas
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160ºC. Snijd de mozzarella in plakken. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de aubergine en courgette in blokjes.

  2. Verhit de vloeibare margarine in een hapjespan en bak hierin het gehakt rul. Roerbak de aubergine een paar minuten mee.
  3. Pers het teentje knoflook uit boven het vlees. Bak de courgetteblokjes 2 minuten mee. Roer er 150 ml water en de mix door en laat het 3 minuten zachtjes pruttelen.

  4. Voeg als laatste de gekookte penne toe. Roer het gerecht nog even goed door en schep het in een ingevette ovenschaal. Leg de plakken mozzarella erop en strooi hier de geraspte kaas over.

  5. Zet de schotel in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!