Pasteitjes met kippenragout

Pasteitjes met kippenragout

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Pasteitjes met kippenragout

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g
    • 1 ei
    • 1 blikje ragout (kippen)
    • 1 zakje ijsbergsla
    • 10 plakjes bladerdeeg
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Maak zelf de bakjes voor de ragout met het bladerdeeg. Kluts het ei. Bestrijk de randen van de helft van het aantal plakjes bladerdeeg met ei en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

  2. Steek uit de overige plakjes deeg cirkels en leg de uitgestoken plakjes en cirkels op de ingesmeerde plakjes bladerdeeg.

  3. Kerf met een mesje een ruitjesmotief in de cirkels en bestrijk ze met ei.
  4. Verwarm de oven voor op 200ºC. Bak het bladerdeeg in de oven in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.

  5. Kook de rijst gaar terwijl het bladerdeeg in de oven zit.
  6. Leg de plakjes bladerdeeg op borden, schep de ragout erin en leg de deksels erop.
  7. Serveer met de rijst en salade.
  8. Aantal kcal: ca. 652 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!