Penne kaas-basilicum met kip

Penne kaas-basilicum met kip

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Penne kaas-basilicum met kip

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 zak Bertolli pastasaus kaas & basilicum
    • rode ui, fijngesneden
    • 300 g kippendijen
    • 300 g gorgonzola
    • 75 g zwarte olijven
    • 250 g champignons
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta penne zoals staat beschreven op de verpakking.
  2. Snij ondertussen de champignons in vieren en de rode ui in halve ringen. Halveer de olijven. Snij als laatste de kippendijen in blokjes.
  3. Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan of wok en bak hierin de kippendijen goudbruin en gaar. Voeg dan de spekblokjes en de gesneden champignons toe en bak deze mee. Voeg als laatste de rode ui toe en bak deze nog even kort mee.
  4. Voeg tenslotte de inhoud van de zak Kaas-Basilicum toe, samen met de olijven en verwarm het geheel nog even goed. Serveer de pastasaus over de gekookte pasta.