Penne met bloemkool en mozzarella

Penne met bloemkool en mozzarella

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Penne met bloemkool en mozzarella

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 bolletjes mozzarella
    • 6 el pijnboompitten
    • 1 potje gedroogde tomaatjes (op olie)
    • 4 el (fijngehakt)
    • 1 zakje Knorr mix voor kaassaus
    • 1 kleine bloemkool (in roosjes)
    • 400 g volkoren penne
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en kook ze in ruim kokend water in 10-12 minuten gaar. Kook tegelijkertijd ook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Giet de bloemkool en de pasta af en laat uitlekken.

  3. Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge koekenpan op een matig vuur al omscheppend lichtbruin. Laat ze op een bord afkoelen.
  4. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Maak de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de mozzarella in stukjes.
  5. Meng de hete bloemkool met de hete pasta, de gedroogde tomaten, de peterselie, de pijnboompitjes en de kaassaus. Schep de stukjes mozzarella erdoor.
  6. Verdeel het gerecht over 4 borden en maak het geheel af met wat verse peterselie.

Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!