Penne met champignon-hamsaus

Penne met champignon-hamsaus

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Penne met champignon-hamsaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 150 ml
    • 200 g hamreepjes
    • 1 ui (gesnipperd)
    • Parmezaanse kaas (optioneel)
    • 300 g penne pasta
    • 2 el olijfolie
    • 25 g rucola
    • 500 g champignons
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie, fruit hierin de ui en bak de champignons 4-5 minuten mee.

  3. Schenk de kookroom in de pan. Voeg de hamreepjes toe en verwarm de saus nog 1-2 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

  4. Giet de pasta af en schep door de champignon-hamsaus. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en garneer met rucola en eventueel wat geschaafde Parmezaanse kaas.

  5. Aantal kcal: 515 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!