Penne met gehakt, courgette en pistachenootjes

Penne met gehakt, courgette en pistachenootjes

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Penne met gehakt, courgette en pistachenootjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 rode uien
    • 1 courgette
    • 1 fles Bertolli pastasaus (Tradizionale)
    • 400 g pasta penne
    • 300 g
    • 60 g gepelde pistachenoten
    • 3 el vloeibare margarine
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
  2. Pel en snipper de uien ondertussen grof. Snijd de courgette in blokjes. Hak de pistachenootjes grof.
  3. Verhit 3 eetlepels vloeibare margarine in een hapjespan en bak hierin het gehakt rul en bruin. Voeg de ui toe en bak 2 minuten mee.

  4. Voeg de courgette en de helft van de nootjes toe en bak ze 3 minuten al omscheppend mee.

  5. Schep de pastasaus erdoor en breng tegen de kook aan. Zet het vuur laag en schep de warme pasta erdoor.

  6. Verwarm 2 minuten. Schep de pasta op 4 warme borden en bestrooi met de rest van de pistachenootjes.

Misschien vind je dit ook wel lekker!