Pestospaghetti met vis

Pestospaghetti met vis

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Pestospaghetti met vis

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g verse spaghetti
    • 1 tl gedroogde oregano
    • cocktailprikkers
    • 125 ml Blue Band Finesse voor Koken
    • 4 el olijfolie
    • 4 plakken parmaham
    • 1 bakplaat bekleed met bakpapier
    • 75 g
    • 400 g cherrytomaten (gehalveerd)
    • 4 schelvisfilets
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Wikkel de visfilet in de ham en zet vast met een prikker. Leg de vis op de bakplaat, besprenkel met 2 eetlepels olie en bestrooi met de oregano en peper naar smaak.

  3. Bak de vis in de voorverwarmde oven in 15 minuten gaar.

  4. Kook de verse spaghetti volgens de aanwijzingen beetgaar.
  5. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie. Bak de cherrytomaten 4 minuten. Schep de pesto en de room erdoor en laat de saus tot de gewenste dikte inkoken.

  6. Giet de spaghetti af en meng door de pestosaus. Voeg peper naar smaak toe.
  7. Verdeel de spaghetti over 4 borden. Leg er de vis bij.
  8. Aantal kcal: ca. 695 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!