Pitabroodje shoarma met sperziebonen

Pitabroodje shoarma met sperziebonen

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Pitabroodje shoarma met sperziebonen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 tenen knoflook
    • 20 g augurken
    • 10 g halfvolle yoghurt
    • 400 g shoarma (naturel of paprika)
    • 400 g
    • 50 g tomaten
    • 4 el Calvé mayonaise
    • 200 g sperziebonen
    • 8 pitabroodjes
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Snijd de sperziebonen fijn en meng ze met de shoarma. Bak de shoarma met de sperziebonen in een koekenpan op hoog vuur tot de shoarma gaar is en de sperziebonen knapperig beetgaar zijn.

  2. Maak een salade van fijngesneden ijsbergsla, reepjes tomaat en plakjes augurk.

  3. Meng voor de knoflooksaus de yoghurt met de mayonaise, verse kruiden en geperste knoflook.

  4. Bak de pitabroodjes af, snijd ze voorzichtig open met een kartelmes. Vul ze vervolgens royaal met sla, de gebakken kip en een beetje knoflooksaus.

Dit gerecht met shoarma zet je ook snel op tafel: Makkelijke rijstmaaltijd

Lees ook: 5x feel good snacks

Lees ook: Eindelijk antwoord op de vraag: "Wat eten we vandaag?"

Misschien vind je dit ook wel lekker!