Pittige beefcurry en rijst met rode ui en rode paprika

Pittige beefcurry en rijst met rode ui en rode paprika

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Pittige beefcurry en rijst met rode ui en rode paprika

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g pandanrijst
    • 400 g biefstuk
    • 2 rode uien
    • 3 rode paprika's
    • 1 rode peper
    • 2 el Conimex wokolie
    • 1 bakje Conimex rode curry paste
    • 2 dl Conimex kokosmelk
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat goed uitlekken.
  2. Snijd ondertussen de biefstuk in reepjes. Pel en snijd de uien in partjes. Maak de paprika's schoon en snijd ze in stukjes. Snijd de rode peper in dunne ringetjes.
  3. Verhit een wok, voeg een eetlepel wokolie toe en wok de ui, de paprika en de peper ringetjes ca. 5 minuten.
  4. Verhit ondertussen 1 eetlepel olie in een hapjespan en bak hierin de biefstukreepjes 2 minuten. Voeg de rode currypasta en de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat 3 minuten pruttelen.
  5. Schep de rijst door de rode groenten en bak deze ca. 4 minuten mee. Verdeel de rijst over borden en schep de beefcurry ernaast.
Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!