Pittige chocoladefondue met steranijs en kaneel

Pittige chocoladefondue met steranijs en kaneel

Ik heb alle tijd Makkelijk Goedkoop

Pittige chocoladefondue met steranijs en kaneel

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 snufje chilipoeder
    • 1 scheut sinaasappellikeur (optioneel)
    • 1 kaneelstokje
    • 1 cake (in stukjes)
    • 1 banaan
    • 1 ananas
    • 2 sterretjes steranijs
    • 1 handjevol aardbeien
    • 200 g dessertchocolade
    • 75 ml vetarme room of sojaroom
Meer dan 1 uur

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron.
  2. Roer de room door de chocolade en voeg de steranijs, de kaneel en de chili toe. Laat het mengsel minimaal 1 uur rusten.

  3. Verwarm de chocolade tot 70 ºC en serveer met fruit en stukjes cake.