Pittige lasagne met tonijn

Pittige lasagne met tonijn

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Pittige lasagne met tonijn

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 200 g tonijn in blik (op water)
    • 400 g tomatenblokjes in blik
    • 1 pak Knorr Wereldspecials Italiaanse lasagne
    • 1 tl chilivlokken
    • 250 ml
    • 50 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Laat de tonijn uitlekken.

  2. Meng de inhoud van het blik tomatenblokjes met 300 ml water en de inhoud van het zakje 'tomatensaus’ (A) en de ‘Italiaanse kruiden’ (B). Breng het aan de kook en laat 1 minuut zachtjes koken. Neem de pan van het vuur en schep er voorzichtig de tonijnstukken en de chilivlokken door.
  3. Roer de inhoud van het zakje ‘bechamelsaus’ (C) door de melk en breng al roerende met een garde aan de kook. Kook 1 minuut al kloppend door tot een dikke saus ontstaat.
  4. Schep 1 flinke lepel tomatensaus in een ovenschaal. Verdeel er een laag lasagnebladen (D) uit het pak over. Herhaal deze 2 lagen nog tweemaal. Verdeel de bechamelsaus erover en bestrooi met de geraspte mozzarella. 

  5. Bak de lasagne 30 minuten in de voorverwarmde oven totdat hij goudbruin is en bubbelt.
  6. Bak de lasagne 30 minuten in de voorverwarmde oven totdat hij goudbruin is en bubbelt.
Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!