Pittige spareribs

Pittige spareribs

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Pittige spareribs

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 cm gemberwortels
    • 2 tenen knoflook
    • 500 g spareribs
    • Calvé chilisaus
    • 2 rode pepers
    • 2 limoenen
    • 1 el suiker
    • 100 ml
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de gemberwortel en snijd fijn. Snijd de pepers in de lengte door, verwijder de zaadjes en snijd de rest in kleine stukjes. Pers de limoenen uit.

  2. Meng de gember met de rode peper, de geperste knoflook, het limoensap, de suiker en de sojasaus. Smeer de spareribs in met de marinade en laat het vlees afgedekt in de koelkast een nacht marineren.

  3. Gril de spareribs in ongeveer 1 tot 1,5 uur op de barbecue op halfhoog vuur gaar.

  4. Serveer de spareribs met de chilisaus. 

  5. Tip: ook lekker met Calvé barbecuesaus.

Heerlijke sappige, malse pittige spareribs maak je eenvoudig zelf. Laat de spareribs een nacht marineren, zo heb je de allerlekkerste spareribs. Heerlijk voor op de barbecue.

Bron: Calvé

Misschien vind je dit ook wel lekker!