Pittige wraps

Pittige wraps

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Pittige wraps

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 8 grote tortilla wraps (flour)
    • 500 g shoarmavlees (in reepjes gesneden)
    • 1 blik kikkererwt (400 g)
    • 1 blik tomatenblokjes (400 g)
    • 1 teentje knoflook (groot)
    • 4 el Blue Band Vloeibaar
    • 1 ui
    • 1 groene paprika
    • 1 rode peper
    • 1.5 el fijngesneden koriander
    • 2 dl Blue Band Finesse voor Verrijken
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snipper de ui en snijd de paprika en het pepertje in reepjes. 

  2. Verhit 2 à 3 kneepjes vloeibare margarine in een koekenpan, wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken en bak de shoarmareepjes lichtbruin. Neem met een schuimspaan het vlees uit de pan. 

  3. Voeg de rest van de margarine toe en fruit hierin de uisnippers 2 minuten, voeg de paprika- en peperreepjes toe en bak 3 minuten langer. Doe vervolgens het vlees, de tomatenblokjes en de kikkererwten erbij. Laat alles in ongeveer 5 minuten goed heet worden.

  4. Pers de gepelde knoflook boven de Finesse voor Verrijken en kruid het met versgemalen peper. Roer glad.

  5. Verhit de tortilla’s kort in de magnetron. 

  6. Strooi de koriander over de shoarma-kikkererwtenvulling. Vul elke tortilla met een ruime hoeveelheid vulling, snijd de wraps schuin door en serveer met de knoflookroom.

Misschien vind je dit ook wel lekker!