Pizza met eekhoorntjesbrood

Pizza met eekhoorntjesbrood

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Pizza met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 rol pizzadeeg
    • margarine
    • 6 plakjes parmaham
    • 500 g vers eekhoorntjesbrood
    • 200 g geitenkazen
    • olijfolie
    • 1 teentje knoflook
    • 0.5 bosje bladpeterselie
    • peper
    • zout
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Snijd het eekhoorntjesbrood in plakken en scheur de parmaham in reepjes. Hak de knoflook en de bladpeterselie fijn. Verkruimel de geitenkaas. Verwarm de oven voor op 210°C.

  2. Rol het pizzadeeg uit op een vel bakpapier en leg het op een bakplaat.

  3. Stoof het eekhoorntjesbrood aan in margarine en olijfolie. Voeg er, als de paddenstoelen zacht zijn, de knoflook en de peterselie aan toe. Haal van het vuur en laat even afkoelen.

  4. Verdeel de paddenstoelen over het deeg. Leg er de reepjes parmaham op en bestrooi met de geitenkaas. Bak 15 à 20 minuten in de oven tot de kaas mooi gesmolten en goudbruin is.

Heerlijke herfstpizza

Misschien vind je dit ook wel lekker!