Schol met dille-komkommersaus

Schol met dille-komkommersaus

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Schol met dille-komkommersaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • maïszetmeel (eventueel)
    • margarine
    • 4 scholfilets
    • 1 komkommer
    • 1 el Pernod
    • 2 dl (light)
    • 4 el (verse, gehakt)
    • peper
    • zout
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil een halve komkommer en verwijder de zaadjes, snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.

  2. Stoom de schollen in 10 minuten gaar.

  3. Fruit de komkommerblokjes even in wat boter. Voeg er 4 eetlepels gehakte verse dille aan toe en blus met een eetlepel Pernod. Voeg er nog 2 dl (light) room aan toe en kruid met peper en zout.

  4. Dik de saus indien gewenst met wat in water opgelost maïszetmeel.
     

Misschien vind je dit ook wel lekker!