Pompoengehaktbrood

Pompoengehaktbrood

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Pompoengehaktbrood

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 750 g (gemengd en gekruid gehakt kalf/varken)
    • 1 ui (fijngesnipperd)
    • 150 g champignons (proper geborsteld, in kleine blokjes )
    • 250 g pompoenen (muskaatpompoen, in blokjes)
    • 1 teentje knoflook (geperst)
    • 30 g pompoenpitten
    • paprikapoeder
    • cayennepeper
    • komijnpoeder
    • verse tijm (enkele blaadjes)
    • 1 ei
    • 50 g
    • 4 blaadjes (fijngesnipperd)
    • zout en peper
    • Provençaalse kruiden
    • oregano
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.

  2. Meng de fijngesneden groenten en de kruiden met het gehakt. Voeg vervolgens de pompoenpitten, het ei en de panka toe. Kneed met je handen alles goed om.
  3. Leg een vel bakpapier in de bakvorm(en) en schep er het gehakt in. Plaats in een voorverwarmde oven ca. 30 minuten halfuurtje (of tot een kerntemperatuur van 65 ºC).

Recept van Dishcover

Misschien vind je dit ook wel lekker!