Preistamppot met vegetarische schnitzel

Preistamppot met vegetarische schnitzel

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Preistamppot met vegetarische schnitzel

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 50 g
    • 500 g preien
    • 1 appel
    • 2 uien
    • 4 vegetarische schnitzels
    • 125 ml
    • 1 snufje zout en peper
    • 2 el olijfolie
    • 1 el kerriepoeder
    • 1 kg kruimig kokende aardappelen
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappelen met zout gaar. 

  2. Voeg de laatste 5 minuten de gesneden prei toe. Verhit intussen de boter. 

  3. Bak de schnitzels rondom bruin in de boter. 

  4. Voeg de uiringen toe, bak ze even mee en giet de bouillon erbij. Stoof zonder deksel zachtjes 12 minuten. 

  5. Stamp de aardappelen en prei fijn met de olie en eventueel nog iets van het kookvocht. 

  6. Schep de appelblokjes en kerriepoeder door de stamppot. Serveer met uienjus.

Misschien vind je dit ook wel lekker!