Puree van zoete aardappel met pittige scampi

Puree van zoete aardappel met pittige scampi

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Puree van zoete aardappel met pittige scampi

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 scheutje olijfolie
    • 12 blaadjes
    • 2 zoete aardappelen (grote)
    • 12 scampi's (gepeld en darmkanaal verwijderd)
    • 1 snufje cayennepeper
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en leg ze op een bakplaat met een beetje olijfolie.
  2. Rooster ze gaar in een voorverwarmde oven van 180ºC. Prak de geroosterde zoete aardappelen tot een gladde puree met een scheutje lekkere olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

  3. Bak ondertussen de scampi goudbruin met een snufje cayennepeper. Serveer de scampi met de puree van zoete aardappel en werk af met blaadjes koriander.

Misschien vind je dit ook wel lekker!