Ragout van linzen en oesterzwammen

Ragout van linzen en oesterzwammen

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Ragout van linzen en oesterzwammen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g oesterzwammen
    • 250 g groene linzen
    • 1 l groentebouillon
    • olijfolie
    • 2 uien
    • kruidnagel
    • 2 teentjes
    • 2 takjes groene selders
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Snipper 1 ui. Prik een kruidnagel in een tweede, hele gepelde ui. Pel 2 teentjes knoflook. Snijd de groene selder fijn. 

  2. Breng 1 liter groentebouillon aan de kook. Doe er de ui, uisnippers, 2 gepelde knoflookteentjes, 2 takjes fijngesneden groene selder en 250 g groene linzen bij. Laat zacht koken (ongeveer 20 minuten), tot de linzen gaar zijn.

  3. Bak 250 g oesterzwammen kort in een likje olijfolie. Doe ze bij de linzen. Neem de hele ui weg. Serveer goed heet.

Veggie topper

Misschien vind je dit ook wel lekker!