Ravioli met rivierkreeftjes & kruidendressing

Ravioli met rivierkreeftjes & kruidendressing

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Ravioli met rivierkreeftjes & kruidendressing

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 5 el olijfolie extra vierge
    • 3 el gemengde kruiden (bijv. dille, bieslook e/o basilicum)
    • 500 g broccoli (roosjes, steel in plakjes)
    • 200 g rivierkreeftjes (koelvers)
    • 500 g verse ravioli (naar keuze)
    • 3 tomaten
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de ravioli in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Doe de broccoli met 50 ml water in een magnetronschaal. Dek af en stoom in 5-6 minuten op vol vermogen (700 W) beetgaar.

  3. Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Hak de kruiden fijn. Meng de tomaat met de kruiden en de rivierkreeftjes. Schep er de olijfolie met zout en peper naar smaak door.

  4. Giet de ravioli af en verdeel over 4 borden. Lepel er de rivierkreeftjes met de kruidendressing over. Serveer met de broccoli.

Misschien vind je dit ook wel lekker!