Ravioli met rucola, tomaat, ui en knoflook

Ravioli met rucola, tomaat, ui en knoflook

Een recept van Foodbloggers Lekker & Simpel
Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Ravioli met rucola, tomaat, ui en knoflook

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 1 pak ravioli (250 g)
    • 1 handje Parmezaanse kaas
    • olie (eventueel pittig)
    • 1 ui
    • 1 handje pijnboompitten
    • 6 romatomaatjes
    • 50 g rucola
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Zet een pan water op voor de ravioli. Kook de ravioli volgens de bereidingswijze van het pak.
  2. Snipper het uitje, snijd de knoflook fijn en snijd de tomaatjes in parten.
  3. Giet een scheut olijfolie in een wokpan en bak het uitje met de knoflook aan. Voeg na ca. 2 minuten de tomaatjes en de pijnboompitten toe. Bak dit ongeveer 2 tot 4 minuten.

  4. Voeg vervolgens de gekookte ravioli toe. Roer alles goed door, warm de ravioli even mee en zet vervolgens het vuur uit.

  5. Roer de rucula door de ravioli en serveer het gerecht met een beetje parmezaanse kaas. Maak het gerecht eventueel af met een beetje pittige olie.

  6. Aantal kcal: ca. 386 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!