Rode currynoedels met garnalen

Rode currynoedels met garnalen

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Rode currynoedels met garnalen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g Conimex woknoedels
    • 2 el Conimex wokolie
    • 600 g gesneden prei
    • 400 g rauwe gepelde gamba's
    • 1 bakje Conimex rode curry paste
    • 2 dl Conimex kokosmelk
    • 4 el groene kruiden, fijngehakt
    • 0.5 zakje Conimex geraspte kokos
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat goed uitlekken.

  2. Verhit een wok met 1 eetlepel wokolie en wok de prei ca. 2 minuten.

  3. Voeg de gamba's toe en bak ca. 1 minuut mee. Voeg de rode curry kruidenpasta en de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat ca. 3 minuten zachtjes pruttelen.

  4. Voeg de noedels toe en wok nog 2 minuten.

  5. Schep de currynoedels in 4 grote kommen of op 4 borden, bestrooi met de groene kruiden en de geraspte kokos. Serveer eventueel met gebakken uitjes en/of kroepoek.

Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!