Rendangwoknoedels met paksoi

Rendangwoknoedels met paksoi

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Rendangwoknoedels met paksoi

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 pak Conimex woknoedels
    • 1 el Conimex Ketjap Asin
    • 2 el (fijngehakt)
    • 800 g paksoi
    • 2 el Conimex wokolie
    • 400 g roerbak vleesreepjes
    • 1 bakje Conimex Boemboe Rendang Vlees
    • 1 el Conimex sojasaus
    • 4 el Conimex Gebakken Uitjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de woknoedels met 1 eetlepel Ketjap Asin gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Trek ze na 1 minuut koken met 2 vorken uit elkaar. Giet de noedels af in een vergiet, spoel ze met koud water en laat ze goed uitlekken. Was en snijd ondertussen de paksoi in repen
  2. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 eetlepels wokolie in en wok hierin de vleesreepjes 3 minuten. Roerbak daarna de paksoi 2 minuten mee.
  3. Meng er de Boemboe Rendang Vlees, 1.5 dl water en een eetlepel sojasaus door en laat het geheel 3 minuten op hoog vuur koken totdat het meeste vocht verdampt is. Schep de noedels erdoor en laat alles even door en door warm worden.
  4. Schep de mie in diepe borden of kommen en bestrooi met de koriander en wat gebakken uitjes.

Dit recept noedels met paksoi krijgt zijn grandioze smaak van de boemboe Conimex rendang vlees en sojasaus. De wok noedels worden gekookt in ketjap asin voor een fijne smaak.

Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!