Rijk gevulde wraps met rosbief en hummus

Rijk gevulde wraps met rosbief en hummus

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Rijk gevulde wraps met rosbief en hummus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 zak spinazie (vers)
    • 1 takje waterkers
    • peper en zout
    • 1 snufje chilivlokken
    • 1 bakje hummus
    • 1 scheut balsamicoazijn
    • 400 g bimi (babybroccoli)
    • 8 wraps
    • 2 avocado's
    • 200 g greenfield rosbief
    • 250 g champignons
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Bestrooi de rosbief met verse peper. 

  2. Verwarm een scheut olijfolie in de pan en bak de champignons met de bimi goudbruin.

  3. Verwarm de wraps 2 minuten. Besmeer elke wrap met een eetlepel hummus. Leg dan een laagje verse spinazie erop, gevolgd door de parten avocado. 

  4. Schep dan enkele champignons en stukjes bimi op de spinazie en eindig met een plukje waterkers. 

  5. Verdeel enkele plakken rosbief over de wrap. 

  6. Bestrooi de wrap met wat zout en eventueel chilivlokken en maak af met balsamicoazijn.

Misschien vind je dit ook wel lekker!