Rijst met filetreepjes en groenten

Rijst met filetreepjes en groenten

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Rijst met filetreepjes en groenten

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 blikje/pakje kokosmelk
    • 1 teen knoflook
    • 400 g
    • 1 zak Chinese roerbakmix
    • 1 pakje gemarineerde filetlapjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de gemarineerde filetlapjes in gelijke reepjes. Pers ondertussen een teentje knoflook uit.
  2. Verhit in een grote koekenpan of wok een scheutje olie en bak de gemarineede filetreepjes in 1 minuut rondom bruin. Voeg de tomatenblokjes uit blik toe en laat het vlees minstens 20 minuten met de deksel op de pan zachtjes sudderen.

  3. Breng ondertussen een pan met 600 ml water aan de kook en voeg de kokosmelk toe. Bereid de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af en bewaar in de pan. Voeg vlak voordat de rijst klaar is de wokgroenten aan het vlees toe en laat 5 minuten meesudderen.

  4. Verdeel de kokosrijst over 4 borden en serveer met het vlees en de groentemix.