Rode curry met kip en peultjes

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Rode curry met kip en peultjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el Conimex wokolie
    • 100 g peultjes
    • 350 g kipfilet in blokjes (of 200 g jumbogarnalen, zie variatietip)
    • 1 pakje Conimex rode curry paste (95 g)
    • 200 ml
    • 100 g cherrytomaatjes (gehalveerd)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit 2 eetlepels wokolie in een wok. Roerbak hierin de blokjes kip gaar. 

  2. Voeg de rode curry kruidenpasta, de kokosmelk en 50 ml water toe en meng goed door. Breng het geheel al roerend aan de kook.

  3. Voeg de peultjes toe en roer 5 minuten goed door op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.
  4. Voeg als laatste de cherrytomaatjes toe en warm ze nog 2 minuten mee.
  5. Variatietip: vervang de kipfilet door 200 g jumbogarnalen en bak deze kort aan.

Met de rode curry paste van Conimex maak je ook eenvoudig deze heerlijke pittige curry met spinazie en kip.

Lees ook: 5 ideeën met een blikje kokosmelk

Lees ook: Zo maak je curry minder pittig

Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!