Rode curry met kip, peultjes en cherrytomaatjes

Rode curry met kip, peultjes en cherrytomaatjes

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Rode curry met kip, peultjes en cherrytomaatjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 200 g pandanrijst
    • 400 g kipfilets
    • 200 g peultjes
    • 150 g cherrytomaatjes
    • 2 el Conimex wokolie
    • 200 ml
    • 1 pakje Conimex Kruidenpasta Rode Curry
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat uitlekken. 

  2. Snijd ondertussen de kip in blokjes, de cherrytomaatjes in tweeën en maak de peultjes schoon.

  3. Verhit 2 eetlepels wokolie in een wok. Roerbak hierin de kipblokjes 4 minuten. Voeg de currypasta, de kokosmelk en 50 ml water toe en meng dit goed door. Breng het geheel al roerend aan de kook.

  4. Voeg de peultjes toe en roerbak 5 minuten goed door tot de saus de gewenste dikte heeft. Voeg als laatste de cherrytomaatjes toe en verwarm ze nog 2 minuten met het geheel mee.

  5. Verdeel de rijst en de curry met de kip, peultjes en cherrytomaatjes over 4 borden.

Heerlijk Rode Curry recept met in Conimex Wok Olie gebakken kipfilet, knapperige peultjes en zoete cherrytomaatjes. Lekker met knapperige cassave kroepoek.

Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!