Rode paprika met avocado, basilicum en geitenkaas

Rode paprika met avocado, basilicum en geitenkaas

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Rode paprika met avocado, basilicum en geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 rode paprika's
    • 2 avocado's
    • 150 g zachte geitenkaas
    • 8 blaadjes verse basilicum (naar smaak)
    • 6 el Calvé Dressing Thousands Islands (fles, naar smaak)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Maak de paprika’s schoon en snijd in repen. Halveer de avocado’s en verwijder de pit en de schil. Snijd het vruchtvlees van de avocado in repen. Brokkel de geitenkaas.

  2. Meng in een kom de paprikarepen, de avocadorepen, de geitenkaas en de blaadjes basilicum. Verdeel de salade over de borden en schenk de dressing erover.

Heerlijke salade met rode paprika, avocado, basilicum, geitenkaas en Calvé Thousand Islands dressing. Erg lekker bij een barbecue.

Bron: Calvé

Misschien vind je dit ook wel lekker!