Rodekoolschotel

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Rodekoolschotel

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 tl gemalen kaneel
    • 375 g gehaktballetjes
    • 100 g geraspte jonge kaas
    • 2 el olijfolie
    • 1 pot (à 680 gr) rodekool met appel
    • 700 g aardappelschijfjes (koelvers)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bestrooi de gehaktballetjes met zout en peper en bak ze in 10 minuten bruin en gaar.

  2. Doe de rodekool met de kaneel in een pan en verwarm op laag vuur zonder te koken. Schep de rodekool in de ovenschaal en verdeel er de gehaktballetjes over. Dek af met de aardappelschijfjes en bestrooi met de geraspte kaas.

  3. Bak de ovenschotel in de voorverwarmde oven in 25-30 minuten lichtbruin en gaar.

Op zoek naar meer inspiratie? 

Lees ook: 10x heerlijke ovenschotels

Misschien vind je dit ook wel lekker!