Roerbakhachee met rodekool en zilveruitjes

Roerbakhachee met rodekool en zilveruitjes

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Roerbakhachee met rodekool en zilveruitjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 3 uien
    • 400 g runder roerbakreepjes
    • 2 el hachee kruiden
    • 500 g fijngesneden rode kool
    • 6 el extra kleine zoetzure zilveruitjes + vocht
    • 4 el Blue Band Vloeibaar
    • 3 laurierblaadjes
    • 900 g voorgekookte aardappelblokjes
    • 2 el fijngehakte peterselie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Pel en snijd de uien in halve ringen. Meng de vleesreepjes met de hacheekruiden. Laat de rodekool en de zilveruitjes goed uitlekken.
  2. Verhit de vloeibare margarine in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de vleesreepjes 2 minuten. Voeg de laurier, de rode kool, de uien, de zilveruitjes en de aardappelblokjes toe en roerbak ca. 10 minuten tot ze gaar zijn. Voeg 4 eetlepels van het zoetzure vocht toe en schep nog een keer door elkaar.
  3. Verwijder de laurierblaadjes en verdeel de roerbakhachee over 4 borden. Bestrooi met de peterselie.

Misschien vind je dit ook wel lekker!