Rollade van zeewolf

Rollade van zeewolf

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Rollade van zeewolf

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g tagliatelle
    • 600 g zeewolffilets
    • 8 plakjes gedroogde hammen
    • 2 tomaten
    • 100 g gedroogde tomaten
    • 50 g zwarte olijven (ontpit)
    • 120 g tapenades (zwarte olijven)
    • 4 takjes
    • basilicum (om te garneren)
    • peper
    • zout
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de olijven in plakjes.

  2. Leg de plakjes ham een beetje dakpansgewijs tot één grote plak. Bestrijk met de tapenade en kruid met peper en zout.

  3. Leg de visfilets dwars op de ham en rol dicht. Bind vast met keukentouw. Stop de rozemarijn tussen het touw en leg de rollade in een ingevette ovenschaal. Zet 35 minuten in de oven.

  4. Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar. Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Schep ze met de tomatenolie en de olijven door de tagliatelle.

  5. Snijd de rollade in plakken en schil ze op voorverwarmde borden. Leg er de tagliatelle bij en werk af met basilicum. Serveer meteen.

Variëren met vis