Romige farfalle met erwten

Romige farfalle met erwten

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Romige farfalle met erwten

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 125 g mozzarelline
    • 200 g crème fraîche
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 300 g
    • 2 el olijfolie
    • 1 pak (à 400 gr) iglo field fresh erwtjes extra fijn
    • 2 tenen knoflook (geperst)
    • 150 g beenham (vleeswaren)
    • 1 ui (gesnipperd)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen beetgaar.
  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook 1 minuut. Voeg de bevroren erwten toe en bak ze in 5 minuten knapperig gaar.

  3. Voeg de crème fraîche met 50 ml water toe. Verwarm 2 minuten tot een gladde saus.

  4. Giet de pasta af en schep met de ham en mozzarellaballetjes door de roomsaus.
  5. Voeg zout en peper naar smaak toe en verdeel de pasta over 4 diepe borden.