Romige ovenschotel met vis en aardappel

Romige ovenschotel met vis en aardappel

Een recept van Foodbloggers Lekker & Simpel
Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Romige ovenschotel met vis en aardappel

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten:

    • 4 visfilets (zoals tilapia of pangasius)
    • 500 ml
    • 1 ui
    • 8 aardappels
    • 1 snuf peper en zout
    • 2 tl
    • 2 snufjes
    • geraspte kaas
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm je oven voor op 220 ºC.
  2. Schil de aardappels en snijd of schaaf ze in dunne plakken.
  3. Snijd de ui in halve ringen.
  4. Breng de visfilets op smaak met een snufje nootmuskaat, peterselie en een snufje zout en peper. Leg de visfilets in een ingevette ovenschaal. Verdeel hier overheen de uienringen.
  5. Leg hier vervolgens de plakjes aardappel overheen. Giet de slagroom over de plakjes aardappel en maak het geheel af met wat geraspte kaas.
  6. Zet de ovenschotel voor circa 30-35 minuten in de oven. Dek de ovenschotel eventueel af met wat aluminiumfolie als hij te donker wordt.
  7. Dit gerecht bevat ca. 720 kcal p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!