Romige pasta met gerookte zalm en Parmezaanse kaas

Romige pasta met gerookte zalm en Parmezaanse kaas

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Romige pasta met gerookte zalm en Parmezaanse kaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g fetuccinne (of een andere pasta naar keuze)
    • 2 dl Blue Band Finesse voor Koken
    • verse bieslook (garnering)
    • 2 el Parmezaanse kaas
    • 1 teen knoflook
    • 100 g gerookte zalm
    • 0.5 tl mosterd
    • 2 tl
    • 40 g zongedroogde tomaten
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Snijd de zalm en de tomaten fijn. Kook ondertussen de fettucine volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook kort aan. Voeg vervolgens de kookroom, bieslook, mosterd, zout en peper toe. Breng de saus aan de kook en laat het vervolgens inkoken op een laag vuurtje. 

  3. Voeg de zalm en het citroensap toe en meng goed.

  4. Schep de pasta op 4 borden en verdeel er de pastasaus en de tomaten over. Maak het geheel af met wat Parmezaanse kaas en verse bieslook.

Misschien vind je dit ook wel lekker!